Lone Lose

Lone Lose

Hvem er Lone?

 

Jeg er eksamineret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i Århus

Jeg tilbyder både individuel terapi, parterapi og gruppeterapi.

 

Om mig

Lige fra jeg var barn, har jeg villet hjælpe andre og kunne føle smerten helt ind i maven, når nogen blev uretfærdigt behandlet eller var kede af det. På det tidspunkt, så jeg det bare som noget naturligt, men i dag ved jeg det er min store empati jeg følte. Min empati er en stor force i mit arbejde som psykoterapeut og de grundsten der blev bygget i min barndom, er jeg meget taknemlig for i dag.

 

Jeg kender personligt til at være udsat for stort psykisk pres, og jeg brænder for at hjælpe andre der er udsat for dette.

Det gør jeg både uddannelsesmæssigt, men også personligt.

 

Pres

Jeg har stor indsigt i stort psykisk pres, og lige med det samme kan jeg hjælpe dig, med selv at se din situation udefra og derfor bedre kan handle på den.

Samtidigt kender jeg alle redskaberne, til at frigøre dig og bruge dine oplevelser til at styrke dig - dit selvværd og dit liv.

Jeg ved det er en kæmpe gave til dig selv at gå fra afmagt til handling både når handlingen er, at gå fra det der presser, men også hvis du vælger at blive, men på andre præmisser.

 

Glæde

Det kan også være du ønsker mere glæde i dit liv eller noget helt tredje. Under alle omstændigheder, kan jeg hjælpe dig, frem mod det liv du ønsker.

 

Psykoterapi

Psykoterapi er en samtale mellem klient og terapeut, hvis formål er, at afklare hvad der hindrer dig i at leve dit liv fuldt ud.

 

Vi kan sammen, hurtigt og effektivt, finde ud af, hvad der forhindrer dig i at leve det liv du ønsker.

 

Vi bliver alle udsat for ting der påvirker os negativt. Det kan være du har været udsat for oplevelser, som skal bearbejdes.

 

Det kan være du føler dig trist. Eller noget helt tredje. Alt der sker i vores liv påvirker os i større eller mindre grad. Ved at bearbejde dette, kan du med støtte fra mig, udvikle dig hen imod, at du bliver mere glad og tilfreds med livet.

 

Psykoterapi er en investering i dig selv og dine relationer. Ved et terapeutisk forløb hos mig, tager du dig selv, og kvaliteten af dit liv alvorligt. Ved at bestille en session ved mig, har du dermed taget et stort skridt på vej imod det liv du ønsker.

 

Teknikker

Jeg har flere forskellige terapeutiske teknikker til min rådighed og alt efter hvilke problematikker du kommer med, vil jeg bruge den eller de, der er mest effektive. Du vil blive mødt med nærvær, opmærksomhed og støtte. Terapien udføres omsorgsfuldt og med den lovpligtige tavshedspligt.

 

Allerede efter en første session hos mig, vil du have bedre forståelse for dine problematikker, og de første redskaber til at få det liv du ønsker.

 

Anden baggrund

Jeg har arbejdet på bosted for psykisk syge teenagere, og har en god erfaring med psykiske diagnoser, samt tilgangen dertil. Gennem mit arbejde på bosted for udviklingshæmmede voksne, har jeg erfaring og forståelse for arbejdet med personer med nedsat psykisk funktionsevne.

 

Derudover har jeg arbejdet som frivillig psykoterapeut i foreningen TUBA, som yder terapi og rådgivning til børne og yngre voksne, hvis forældre enten har eller har haft et misbrug.

 

Jeg har flere forskellige terapeutiske teknikker til min rådighed og alt efter hvilke problematikker du kommer med, vil jeg bruge den eller de, der er mest effektive.

 

Terapien udføres omsorgsfuldt og med den lovpligtige tavshedspligt.

 

Hvad nu?

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 20 97 51 13 eller mail:lone.lose@outlook.dk til en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig.

KONTAKT
close slider

    Kontakt os