Laser – Smerteklinik

Laser - Smerteklinik

Laserterapi

Hurtigere heling og smertelindring

 

Laser

I Helsehuset råder vi over en super stærk LASER.

Det lyder måske som noget fra en science fiction-film, men selvom det lyder højteknologisk, så foregår behandlingen ”helt ned på jorden” hos os.

 

Laserterapi er en effektiv behandling af skader og sygdomme. Det har effekt overfor følgende symptomer og problemer:

 

Diskusprolaps. Springerknæ. Tennis- og Golf albue. Fibersprængning. Iskiassmerter.

Knæsmerter. Migræne. Musearm. Nakkesmerter. Rygsmerter. Skuldersmerter.

 

Inden for EU er laserterapi godkendt som medicinsk behandlingsmetode til smerte- og helingsbehandling, og laserudstyr med CE-mærket er godkendt som medicinsk behandlingsudstyr.

 

Vi aftaler et behandlingsforløb, så du får det største udbytte

 

Det er lyset fra laseren som stimulerer blodcirkulationen, og dæmper inflammationen. Kroppens celler omkring skaden – der allerede er i gang med en reparationsproces – får via laserens lys tilført energi, som styrker og accelerer kroppens naturlige reparations- og helingsproces.

 

Laserterapi er en smertedæmpende behandling, som reducerer inflammation og ødemer hurtigere end kroppens egen restitutionstid. Laserterapien er fri for bivirkninger, og er en smertefri behandlingsform.

 

Laserterapi vil også styrke dit immunforsvar, optimerer cellefunktioner i det skadede område, og hermed støtte kroppens evne til hurtigere at hele ved skader.

 

Behandlingen er smertefri, uden bivirkninger, og skaber hurtige resultater.

 

Behandlingen giver dig mulighed for at komme hurtigere i gang med hverdagen, end du ellers ville kunne. Dette er fordi at dine smerter bliver lagt ned hurtigere, da helingen sker i et højere tempo.

 

Laserterapi har igennem de sidste 30 år været benyttet som medicinsk behandlingsmetode til smerte- og helingsbehandling i mange europæiske lande. F.eks. i Norge hvor sundhedsmyndighederne har godkendt laserterapi, som en tilskudsberettiget behandlingsform.

 

Book tid

KONTAKT
close slider

    Kontakt os