AkuNova

AkuNova

Hvad er det?

AkuNova er et akupunktursystem, der anvendes til behandling af en række lidelser som: smerter og øjensygdomme. AkuNova virker på kroppen via nervesystemet, ved hjælp af reflekspunkter i, og omkring alle led i kroppen.

Ved at stikke i reflekspunkterne, sendes der signaler til hjernen der så frigør hormonstoffer, som derved påbegynder en ”reparation” af det aktuelle problem

 

Med moderne- og traditionel kinesisk akupunktur er vi specialister i behandling af de lidelser, som rammer ældre mennesker (Øjensygdommen AMD, grøn stær, nedsat hørelse, nervebetændelse osv) samt andre såkaldte kroniske sygdomme (KOL, rygsmerter, gigt, diskusprolaps osv.).

En læge og en akupunktør har grundlæggende set det samme formål: at hjælpe mennesker, hvis kroppe er blevet syge eller skadede.

 

Forskel på akupunktur og medicin?

Indimellem forsøger vi at gøre det på samme måde, men i de fleste tilfælde er det vi prøver at opnå med vores behandlinger helt og aldeles forskelligt.

En akupunktør prøver at reparere skader i, styrke dele af, eller optimere funktioner i kroppen. Kemisk medicin forsøger i de fleste tilfælde at hæmme naturlige funktioner eller dræbe skadelige celler eller mikroorganismer.

 

Det betyder ikke, at kemisk medicin altid er dårligt og akupunktur altid er godt.

Ved f.eks. lungebetændelse kan en akupunktør kun forsøge at forbedre immunforsvaret, og et par andre mindre ting. Det er dog sjældent nok, til at helbrede lungebetændelsen.

Kemisk medicin kan derimod dræbe bakterierne, så patienten kommer sig.

 

Smerter

Alle mennesker har følt smerte på et eller andet tidspunkt. I de fleste tilfælde forsvinder smerten af sig selv i løbet af kort tid. Hvis det varer lidt længere, kan man jo altid tage noget smertestillende medicin. Hvis det kun er en sjælden gang, sker der såmænd heller ikke noget ved det.

Der er mange grunde til, at man får smerter. Heldigvis betyder årsagen ikke noget for behandlingens succes med AkuNova.

Ved at mærke uden på huden omkring leddene, kan en speciel uddannet akupunktør mærke, hvordan hun/han skal behandle smerte – uanset årsagen til den.

 

Hvordan foregår en behandling?

Efter en indledende samtale og journal optagelse, begynder jeg behandlingen men at søge efter specifikke punkter i ét eller flere led. Det kan sagtens være forskellige steder på kroppen. Herefter sættes nålen i og jeg søger efter kontakt i punktet med nålen.

KONTAKT
close slider

    Kontakt os