RAB og Etik

Registreret Alternativ Behandler (RAB)

På denne side vil vi forklare kort, hvad en RAB-certificering er, og hvad flere af fagtermerne betyder. Vi vil også skrive om etik og tavshedspligt.

RAB: RAB er en forkortelse af Registret Alternativ Behandler. Alle vores behandlere er RAB registrerede. Derfor har vi gennemgået mindst én grunduddannelse som alternative behandlere. Denne grunduddannelse består af følgende:

Mindst 660 timer (2½år) i de konkrete fag (Akupunktur, Zoneterapi og Fysiologisk Massage) samt i Anatomi, Sygdomslære og Fysiologi på sygeplejerske niveau.

Anatomi er læring om kroppens organer og funktion.

Fysiologi er videnskaben om de levende systemers funktion i kroppen.

Sygdomslære Lægelig viden om de symptomer og sygdomme mennesker kan lide af og under.

Alternativ sygdomslære er belyst med oldgamel viden om behandlingsformer, urter og metoder, kinesisk balanceteori (Yin og Yang).

Patient psykologi er læren om hvordan vi som behandlere kan håndtere de forskellige mekanismer der påvirker mennesker, når vi har det skidt og skal modtage behandling og rådgivning.

Klinikdrift Undervisning i lovgivningen, kvaksalveriloven, tavshedspligt, hygiejne, moral, økonomi, regnskab

Etik Hvordan vi møder dig som klient. Evnen og viljen til at sende klienter videre til egen læge eller behandlerkollega.

Tavshedspligt Alle sundhedspersoner er underlagt tavshedspligt. Det betyder som det helt klare udgangspunkt, at en sundhedsperson ikke må videregive oplysninger om en patients helbred og andre fortrolige oplysninger uden patientens samtykke.

KONTAKT
close slider

    Kontakt os